9 Eylül 2013 Pazartesi

SanDisk Memory Zone |-Mobil Cihazdaki Verileri Yedekleme ve Düzenleme Uygulaması-|




SanDisk Memory Zone, Android telefonunuzun hafızasında yer açmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Uygulama, dosyalarınızı bir bellek kartına veya desteklenen çeşitli çevrimiçi depolama hizmetlerine hızlıca kopyalamanıza imkan tanıyarak telefonunuzun dahili belleği üzerindeki yükü azaltıyor. Videolarınızı, fotoğraflarınızı, müziklerinizi ve diğer dosyalarınızı şifrelemeniz mümkün. Ayrıca telefonunuzun, bellek kartınızın ve diğer uygulamaların (Box, Dropbox, Picasa gibi.) kullandığı hafıza miktarını basit ve anlaşılır renkli grafiklerle görebiliyorsunuz. Hızlı kaydırma ile seçtiğiniz herhangi bir dosyayı bellek kartınıza hızlıca aktarabilir, dosyalarınızın düzenli şekikde yedeklenmesini sağlayabilirsiniz.

Telefonunuzun Dahili Belleğinde Yer Açın

SanDisk Memory Zone ile fotoğrafları, videoları ve diğer dosyaları telefonunuzun dahili belleğinden taşıyabilir ve Android işletim sistemine sahip cihazınızın dahili belleğinde yer açabilirsiniz. Birkaç dokunuşla, yoğun kaynak kullanan dosyaları bulut depolama alanına veya microSD™ bellek kartınıza taşıyabilir ve böylece telefonunuzun performansını artırabilirsiniz.

Fotoğrafları, Müzikleri ve Diğer Önemli Dosyaları Yedekleyin

Memory Zone önemli mobil dosyalarınızı bellek kartınıza yedeklemeniz için size kolay ve anlaşılır bir yol sunar. Mobil telefonunuzun dokunmatik ekranında birkaç hızlı kaydırma ile seçtiğiniz herhangi bir dosyayı bellek kartınıza aktarabilir, telefon arızalandığında dosyalarınızın güvenli bir yerde olmasını sağlayabilirsiniz.
Uygulama, ayrıca, fotoğraflarınız, videolarınız, belgeleriniz ile diğer dosyalarınızın her zaman kullanılabilir olmasını ve korunmasını sağlamak adına düzenli yedekleme işlemi planlamanızı sağlar. Mobil cihazınız ve bellek kartınız ile bulut depolama alanınız arasında kurulan kesintisiz, entegre depolama bağlantısının keyfini çıkarabilirsiniz.

Hızlı ve Kolay Bulut Depolama Alanı

Memory Zone, telefonunuzun belleğini DropBox, Google Docs, Box, SugarSync ve SkyDrive da dahil olmak üzere çeşitli bulut depolama hizmetleriyle eşitlemenizi de sağlar. Ayrıca, fotoğrafları hızlı bir şekilde Picasa ve Facebook'a yüklemenizi de mümkün kılar.

Parola Koruması ile Kolay Dosya Yönetimi

Memory Zone'un kolay kavranan grafik arabirimi, tüm Android çalıştıran cihazların klasörler ve dosyalarını net bir şekilde görüntülemenizi sağlayarak verilerinizi organize etmenizi ve bulmanızı kolaylaştırır. SanDisk Memory Zone seçili dosyaları bir parolayla da koruyabilir, böylece hassas belgelerinizi yalnızca sizin kullanabileceğinizi bilirsiniz.


Android cihazlar için özel olarak hazırlanan SanDisk Memory Zone’un başlıca özellikleri:

  • Mobil dosyaları bir bellek kartına veya çevrimiçi depolama alanına yedekleyin
  • Dosyaları başka bir yere taşıyarak dahili bellekte yer açın.
  • Parola koruması sayesinde dosyalarınızı güvenle saklar.
  • DropBox ve diğer bulut depolama hizmetleriyle çalışır.
  • Android 2,2 ve üzeri ile uyumludur.
 Donwload: >Link<



SanDisk Memory Zone

SanDisk Memory Zone

SanDisk Memory Zone

SanDisk Memory Zone

1 yorum:

Back to Home. Back to Top Geliştiren