7 Aralık 2014 Pazar

Samsung Davetiyeleri Gönderdi!

CES 2015'e sayılı günler kala şirketler de özel etkinliklerini duyurmaya başladı. Samsung, organizasyon kapsamında gerçekleştirieceği etkinliklerin basın duyurusunu dağıttı.


Dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından biri olan Consumer Electronics Show'a (CES) artık sayılı günler kaldı. 6-9 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik öncesi sunumlar için şirketler erken adım atıyor.

Tarihler belli oldu

Koreli teknoloji şirketi Samsung da CES 2014'ün başlamasından 1 gün önce düzenleyeceği 2 etkinlik ile fuara güçlü girmeye hedefliyor. Samsung'un CES 2015'te ne gibi yeniliklerle tüketicilerin karşına çıkacağı bilinmese de, gerçekleştireceği sunumların ve toplantıların tarihleri belli oldu.


Basın davetiyeleri gönderildi

Şirketin hazırladığı basın davetiyeleri 5 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek iki önemli etkinliğe yönelik Her iki toplantı da Las Vegas'ta gerçekleşecek. İlk basın toplantısı 14.00'da, sonraki sunum ise 18.30'da başlayacak. Akşamki görüşmede şirket CEO'sun toplantıyı yöneteceği verilen bilgiler arasında. Bakalım Samsung, CES için nasıl sürpizler hazırladı?

Kaynak:SDN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Back to Home. Back to Top Geliştiren