4 Şubat 2016 Perşembe

Galaxy S7 Batarya Ömrü Sızdı!

Galaxy S7 etkinliğine sayılı günler kala yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de Galaxy S7 batarya ömrüne dair yeni bilgiler geldi. Bakalım Galaxy S7 bataryası kaç gün dayanıyor?


Samsung Galaxy S7,samsung,galaxy s7,galaxy s7 özellikleri
Samsung Galaxy S7

21 Şubat'ta Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S7 sızıntılara kurban gitmişti. Sızıntılar sayesinde Galaxy S7 modelinin teknik özellikleri ve tasarımına dair bilgilere ulaşmıştık. Galaxy S7 hakkındaki sızıntılara bugün bir yenisi eklendi.

Galaxy S7'nin 3.000 mAh seviyesinde bir batarya ile geleceğini tahmin ediyorduk. Bugün gelen sızıntı ise bunu doğrular nitelikte. Rusya'dan gelen sızıntı, Galaxy S7 batarya ömrünü gözler önüne seriyor.

Galaxy S7 şarjı kaç gün dayanıyor?


Galaxy S7'yi test eden bir kullanıcı parlaklık seviyesi %75 ve LTE (4G) Hücresel Veri açıkken bataryanın 2 günden fazla dayandığını dile getirdi. Ekran kullanımına baktığımız zaman ise 4 saat 32 dakika boyunca ekranın açık olduğunu görüyoruz.
%100 şarj ile 2 gün boyunca hizmet veren Galaxy S7 görselinde ekstra yazılım kullanıp kullanılmadığına dair bir bilgi bulunmuyor. Bildiğiniz gibi ek yazılımlar ile uygulamalar uyutularak ve servisler kapatılarak şarj süresini uzatmak mümkün.
samsung,galaxy s7,galaxy s7 battery
Samsung Galaxy S7 Battery

Kaynak:SDN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Back to Home. Back to Top Geliştiren