21 Şubat 2016 Pazar

İşte LG G5 Modüler Aksesuarları!

LG G5 Barselona'da düzenlenen bir etkinlik ile resmen tanıtıldı. Modüler yapıdaki LG G5 için modüler aksesuarlarda tanıtıldı. İşte LG G5 modelinin modüler aksesuarları.


LG G5 Friends,lg,g5,lg g5 modül
LG G5 Friends

Güney Koreli teknoloji devi LG, Barselona’da düzenlenen bir etkinlik ile yeni nesil akıllı telefonu LG G5 modelini resmen tanıttı. LG G5, modüler yapısıyla tüm gözleri üzerine topluyor.

LG G5 modelinin modüler aksesuarları!


Yekpare metal bir kasaya sahip olan LG G5, modüler yapısı sayesinde değiştirilebilir batarya ile geliyor. Bu modüler tasarımı akıllı telefon dünyasında ilk defa görmüyoruz, evet ama LG bu konuda çok daha farklı yeniliklerin peşinde.
Bu modüler tasarım ile beraber LG, yeni nesil amiral gemi modelini tasarladığı aksesuarlarla yada LG’nin deyimiyle arkadaşları sayesinde dijital bir kameraya, yüksek kaliteli bir müzik çalara yada daha fazlasına dönüştürme imkanı sunuyor.
LG G5 Cam Plus,lg
LG G5 Cam Plus

LG CAM Plus

LG CAM Plus ismindeki ilk modüler aksesuar ile LG G5 akıllı telefonunuzu,DSLR kameralarındaki rahat tutuşu ve konforu yakalayabiliyorsunuz.
Üzerinde yer alan güç, deklanşör, kayıt ve yakınlaştırma butonlarının yanı sıra 1200 mAh ek batarya kapasitesi sunan LG CAM Plus, mobil fotoğrafçıları oldukça sevindirecek bir aksesuar olmuş.
LG G5 Hi-Fi Plus,lg,hi-fi,
LG G5 Hi-Fi Plus

LG Hi-Fi Plus

LG G5 modelinin bir diğer arkadaşı ise Hi-Fi Plus isminde. Hi-Fi Plus ismindeki bu modüler aksesuar ile LG G5 üzerinde yüksek çözünürlükte ses deneyimini yaşamanız mümkün.
Bang & Olufsen ortaklığı ile geliştirilen LG Hi-Fİ Plus, taşınabilir bir ses oynatma cihazı vazifesi görüyor ve G5 dışındaki diğer akıllı telefonlara ve bilgisayarlara da bağlanabiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Back to Home. Back to Top Geliştiren